Tilaa Lupa puhua -hankkeen sähköinen uutiskirje

Haluatko kuulla lisää SUMUn Lupa puhua -hankkeesta? Lupa puhua -hankkeemme sähköisessä uutiskirjeessä kerromme hankkeessa kehitetyistä, löytyneistä ja testatuista huolten ja vaikeiden asioiden puheeksi ottamisen keinoista, välineistä ja hyvistä käytännöistä. Jaamme myös jo olemassa olevia, hyviksi koettuja välineitä.

Uutiskirje on suunnattu ensisijaisesti sote-alalla toimiville, muistiperheiden parissa työskenteleville henkilöille, muistiperheille, sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Uutiskirje ilmestyy noin 4-6 kertaa vuodessa. Voit tilata uutiskirjeen tällä lomakkeella. Tilaamalla hyväksyt sähköpostiosoitteesi tallentamisen Lupa puhua -hankkeen uutiskirjeen tilaajien listalle. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen toimimalla kirjeessä annettujen ohjeiden mukaan.