Blogi: Ohjausryhmältä hatunnosto Rovaniemellä ja Sipoossa tehtävälle kehittämistyölle

Muistisairaan ihmisen edunvalvonta yhteistyönä -projektin valtakunnallinen ohjausryhmä kokoontui eilen kolmanteen kokoukseen, tehtävänä arvioida ja seurata projektin etenemistä sekä toimia asiantuntijatukena.Valtaosa kokousajasta käytettiin kuntakumppaneiden, Rovaniemen ja Sipoon, puheenvuoroihin. Ohjausryhmä kiitteli kuntia systemaattisesta ja sinnikkäästä etenemisestä sekä konkreettisista toimenpiteistä, jotka ruohonjuuritasolla suoraan hyödyttävät sekä kuntalaisia että paikallisia ammattilaisia. Samalla Rovaniemellä ja Sipoossa ollaan hankkimassa arvokasta kokemusta ja kehittämässä hyviä käytäntöjä valtakunnallisesti levitettäväksi. Hienoa Sipoo ja Rovaniemi!Lue koko blogikirjoitus täältä.kehitamme.php?udpview=mieyblogi