Nyt kannattaa ilmoittautua! LAPIN MUISTIOSAAJAPÄIVÄT 2015 -Muistisairaan ihmisen kohtaamisen ja hyvinvoinnin kysymyksiä

Tässä koulutuksessa puhutaan muistisairaan ihmisen kohtaamisesta ja käyttäytymisen ymmärtämisestä syvällisesti, pohdiskellen ja tarjoten tukea omalle ajattelulle. Muistisairaan ihmisen kohtaaminen työssä lähtee pohjimmiltaan jokaisen hoitajan omasta pohdinnasta. Siksi tarjoamme koulutusta, jossa on tarjolla asiaa ja tietoa, ei vippaskonsteja tai oikoteitä onneen.
Ensimmäinen päivä tuo esille sen olennaisen, johon kaikki toimintamme hoitajana pohjaa. Logoterapeuttisen ajattelun kautta lähdemme pohtimaan, mikä työtämme todella ohjaa ja mihin oikeasti ihminen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa. Näistä syvistä vesistä luotsaamme pohdintaa kohti muistisairaan ihmisen mielekästä elämää ja osasia, mistä se koostuu.
Toisena päivänä otamme kaiken pohdinnan ensimmäiseltä päivältä ja lähdemme kokoamaan sen perustan päälle nykyaikaista tapaa käsitellä muistisairaan ihmisen hoitotyön tilanteita ja keinoja asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen. Päivä pohjaa tutkittuun tietoon ja vankkaan kokemukseen.
Päivien tarkan ohjelman ja muut tiedot löydät koulutuskalenterista

.

Tervetuloa oppimaan uutta ja pohtimaan asioita pintaa syvemmältä.