Jäsenpostia: Kiitos osallistumisesta jäsenristeilylle ja palautteesta

Palautteenne mukaan moni asia ohjelmassa innosti lähtemään mukaan aina kollegojen tapaamisesta tiettyyn luennon aiheeseen. Uutena etenkin Jari Tuomisen luento tuoksuista tuntui monia houkuttavan.
Saitteko eväitä kotimatkalle? Palautteenne mukaan pääosin ehdottomasti saitte. Jotkut aiheet puhuttivat enemmän kuin toiset, ja jotkut luennot jakoivat mielipiteitä laidasta laitaan. Verkostoitumiselle ja keskusteluille edelleen toivotaan lisää aikaa. Tämä onkin tärkeää.
Parhaiten odotuksianne onnistui vastaamaan luennoitsijoista Raimo Sulkava. Aiheena oli onnellisuus. Raimo kertoi myös omista elämänsä onnen hetkistä. Yllättäjäksi nousi ”heppatytön” Elina Lukumiehen esitys, joka kosketti monia. Helena Räsänen otti rohkeasti kantaa nykykäytäntöihin, jotka kaipaavat kehittämistä. Kaikki luennoitsijat saivat erittäin hyvän palautteen kokonaisuudessaan. Kiittelitte sitä innostusta ja heittäytymistä mikä monista luennoitsijoista hehkui. Sitä arvostitte.
Kiitos palautteistanne! Luemme ne nyt etenkin hyvin tarkkaan: ensi vuonna vastaava risteily on 25-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma. Ajankohta on 29–30.10.2015. Tulethan mukaan.