Vuoden Muistiteko -tunnustus Muistiliitolle jäsenyhdistyksineen

Vuoden Muistiteko 2024 -tunnustuspalkinto myönnetään Muistiliitolle
jäsenyhdistyksineen.


Suomen muistiasiantuntijat ry:n toiminnanjohtaja Tom Anthonin mukaan
Muistiliitto jäsenyhdistyksineen on edistänyt laajalti ja pitkäjänteisesti muistisairaiden ihmisten hyvinvointia ja pyrkinyt huolehtimaan muistisairaiden ihmisten yhdenvertaisista oikeuksista.


Muistiliiton toiminnanjohtaja Katariina Suomu iloitsee Muistiliiton ja sen toiminnan saamasta tunnustuksesta. – Muistiteko-tunnustus kannustaa meitä jatkamaan määrätietoista työtämme, jota tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän. Palkinto kuuluu kaikille liiton toimijoille vuosien varrella: ammattilaisille, vapaaehtoisille, vertaisille ja itse sairastuneille eli kokemustoimijoille. On heidän ansiotaan, että muistisairaan ihmisen ääni kuuluu yhteiskunnassa jo paremmin, Suomu toteaa.


Suomen muistiasiantuntijat ry:n hallituksen myöntämä Vuoden Muistiteko -tunnustuspalkinto on luovutettu XXVIII Valtakunnallisessa Muistifoorumissa 4.10.2024. Suomen muistiasiantuntijat ry on vuodesta 1994 alkaen jakanut vuosittain tunnustuksen henkilölle tai taholle, joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt muistisairaiden ihmisten hyvinvointia.


Lisätietoja:
Tom Anthoni, toiminnanjohtaja, Suomen muistiasiantuntijat ry, 050 348 5068, tom@sumut.fi
Katariina Suomu, toiminnanjohtaja, Muistiliitto ry, 050 567 6445, katariina.suomu@muistiliitto.fi